Hopp til hovedinnholdet

Jeg angrer på at jeg slo opp med kjæresten min.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg slo opp meg kjæresten min for noen måneder siden.... men jeg angra rett etter jeg gjorde det, og nå er snart sommerferien over og jeg har ikke sett han siden skolen sluttet, men jeg vet at han liker litt en annen jente:/ men vet at han har et lite øye på meg også... hva skal jeg gjøre? Angrer ganske mye på at jeg slo opp, og har dere noen råd til å få han tilbake?

Besvart 19.08.2018 23:31
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette er vanskelig for deg. Jeg syntes du skal ta opp kontakten igjen, og hinte litt til at du savner han. Den eneste måten å finne ut av hva han tenker, er ved å prate med han. Det er ikke garantert at han føler det samme, men jeg tror det kan være fint for deg å vite, slik at du eventuelt kan gå videre.

Hvis han ikke føler det samme som deg tror jeg det er viktig at du gir deg selv litt tid, og husker på at det vil bli bedre. Se gjerne på artikkelen under. 

Til slutt tenker jeg det kan være fint for deg å tenke over hvorfor det ble slutt mellom dere i utgangspunktet. Noen ganger er det lettere å huske det som var  bra, fremfor det som var dårlig. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser