Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kommer over utroskap?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei kjæreste min hadde utro meg men jeg tenkte skal Være videre med han men jeg kunne ikke tidelig han. Og det er ca 1 år og 4 måneder vi er sammen og dette kjedde i de først 4 månder så det er 1 år jeg er lei. jeg trodde kanskje kan glemme det gjennom tid men nei jeg klarte ikke det hver dag jeg tenker negative når han er ikke med meg på grunn av det han gjorr . jeg føler meg dø inn siden. Han fortalte meg at han var gal på tid men nå han endre seg. Jeg kan prøve stole på han igjen og tro på han men klarer ikke glemme. Jeg har tenkt å slå opp men hvis skal Gjør det da skal få mer og mer sorg. Hva kan jeg Gjøre for glemme utroskap?

Besvart 10.09.2018 08:02
 

Svar
Hei

Beklager at jeg svarer deg sent.

Jeg forstår at situasjonen du er i er veldig vanskelig. For noen er det slik at de klarer å jobbe seg igjennom slike vankselige ting i sammen, men det er ikke alle det fungerer for.

Jeg har ingen konkrete råd til hvordan du kan komme deg over at han har vært utro. Ofte tror jeg det er viktig å snakke og å jobbe seg gjennom det som et par, men også at man på ett tidspunkt klarer å legge det vekk selv. Selvsagt vil du kanskje tenke på det fra tid til annen, men det å akseptere fortiden og å velge å stole på at det ikke gjentar seg er nok veldig viktig å gjøre på ett tidspunkt.

Det er vanskelig å svare på når dette burde skje, da alle mennesker er forskjellige, men jeg forstår at det er vanskelig at du fremdeles etter ett år sliter så mye med det som har skjedd. Kanskje går det også utover forholdet deres på andre måter. Dersom det ikke føles som at dette er noe du vil klare å komme deg over så kan det faktisk være riktig å gjøre det slutt.

Det er umulig for meg å si hva som er rett eller galt i deres forhold, du er den som kjenner best hva som er rett for deg. Jeg forstår at det ikke er så lett å finne ut av, men prøv å gå i deg selv og finn ut av om hva som er vanskeligst for deg. Er det å akesptere og å legge utroskapen bak deg, eller er det å være singel? Husk at det er viktig å ha det bra i det forholdet man er i!

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sorg og krise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sorg og krise