Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min bor 8 timer unna, og det er så trist. Hva gjør jeg?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei..jeg har en kjæreste som bor 8 timer unna meg..jeg elsker han så mye og gråter hver eneste dag fordi jeg ikke får sett han..sist gang vi møttes var alt så bra og når han måtte dra så måtte moren hans rive oss fra hverandre...vi elsker hverandre og klarer ikke mer! Jeg har slitt med depresjon før og det er akkurat som om den bare kommer tilbake nå..har prøvd å komme over han med det bare går ikke! Jeg trenger hjelp

Besvart 04.09.2018 22:37
 

Svar
Hei!

Jeg forstår det sånn at du har en kjæreste som bor 8 timer unna deg, og at du er lei deg ofte fordi dere ikke får sett hverandre nok. Du sier du trenger hjelp med dette.


Jeg kan godt forstå hvordan dette er kjipt. Jeg synes det kjipt at du er såpass mye lei deg, og jeg kan forstå at du skulle ønske du så han oftere. Dessverre er det nok lurt at du prøver å være litt mer realistisk rundt dette, og prøve å endre hvordan du tenker på det. 

Siden du faktisk ikke får sett han hver dag, er det lurt å prøve å akseptere dette mer enn det virker som om du gjør nå. Det er dessverre sånn situasjonen er, og det må du da håndtere. Videre så burde du heller fokusere på at du kan glede deg til du får sett han, og at det blir en kilde av glede for deg istedenfor noe som bare er trist. 

Også kan det være godt at dere snakker sammen på telefon eller meldinger utenom når dere får sett hverandre, så dere opprettholder den kontakten mellom dere. Jeg skal legge noen artikler til under, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser