Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg slå opp?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg har en kjæreste som jeg elsker veldig mye men han bor 8 timer unna meg..jeg savner han sykt og har slitt med depresjon før og føler at det på en måte kommer til ake..men jeg føler at hvis jeg kommer meg videre og får kyssa andre gutter osv så blir jeg glad igjen, men fortsatt så vil jeg ha han som venn..men han kommer til å hate meg hvis jeg slår opp fordi han tror at vi kommer til å være sammen foralltid;(..jeg veit ikke hva jeg skal gjøre og jeg trenger hjelp!!

Besvart 10.09.2018 21:58
 

Svar
Hei

Hvis du tror du vil ha det bedre alene, tror jeg det kan være godt for deg å gjøre det slutt. Et brudd er vanskelig for begge parter, men noen ganger er det til det beste. Tenk på deg selv og hva som er best for deg. Hvis det er å gjøre det slutt, syntes jeg du skal gjøre det. Ta en titt på artikkelen under.

Så lenge du er ærlig med kjæresten din, og viser forståelse for at dette er vanskelig, vil det nok gå fint. Husk at tiden leger de fleste sår. 

Jeg legger ved flere artikler du kan se på. 

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser