Hopp til hovedinnholdet

Finnes det er nettsted der jeg kan chatte med andre om bleiefetisj?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei ung.no jeg har fetisj bleier har sagt det til noen venner men trenger noen som har det samme å snakke med. Finnes det et nettsted hvor man kan chatte med andre folk på den måten.

Besvart 18.10.2018 19:32
 

Svar
Hei gutt 14!

Takk for spørsmål.

Personer som opplever å ha ulike seksuelle fetisjer, kan noen ganger føle seg alene og tenke at det ikke blir lett å finne en partner som kan akseptere en eller ha samme tenning som en selv.

Det kan også være vanskelig å snakke med partneren sin om at en har en fetisj. En kan være redd for å bli avvist, ledd av eller at partneren vil gå fra en. Da er det ok å vite at svært mange deler din seksuelle fetisj og det vil være godt mulig for deg å finne en partner som liker det samme som deg. Det kan derfor være fint for deg om du sjekke ut UngBDSM. Det er en forening for unge som har ulike fetisjer og der du kan treffe andre som liker det samme som deg.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser