Hopp til hovedinnholdet

Er veldig glad i to av lærerene mine

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 14år. Jeg har to lærere på skolen jeg har blitt veldig veldig glad i..! Så når det var juleferie vêr jeg hos mormor mamma jobba da så jeg var der alene, da hadde jeg ikke seter de to lærerene og mamma på like lang tid, den ene kvelden knakk jeg helt sammen, fordi jeg savnet lærerene så veldig mye! Og så har det vært veldig lenge nå. Jeg savner aldri mamma bare de to lærerene der! Føler liksom at jeg har mere den "mamma" følelsen hos de.! Du vet når du har slått deg eller no sånt, så gråter du litt, men når du ser mamma så gjør det litt mer vondt (Hvis du kjønner hva jeg mener). Den følelsen får jeg hver gang jeg ser lærerene! Skulle ønske at en av de var moroen min! Jeg går rundt å savner dem hele tia jeg begynner å gråte når jeg tenker på de! Jeg er så innmari glad i dem!.. og nå har jeg begynt å tenke veldig mye på når jeg skal begynne på videregående, da må jeg dra fra dem, jeg kommer til å bli helt ødelagt.. håper du kjønte hva jeg mente, og håper på svar

Besvart 08.01.2019 18:46
 

Svar
Hei

Så flott at du har så god relasjon til dine to lærere. Heldigvis er det slik at man kan ha plass til mange i hjertet sitt. 

Når man har gode lærere som man har så god relasjon til som deg er det naturlig at du gruer det til at de ikke skal være mer i livet ditt. Samtidig er det over ett og et halvt år til du skal begynne på videregående skole, og det er mye som kan skje. Det kan hende at du ikke har de samme følelsene overfor dem som du nå har. 

Jeg vil anbefale deg å heller være glad for at du har to lærere som du liker så godt. Prøv å ikke ta sorgene på forskudd, men heller fokuser på her og nå situasjon. Det betyr at du har to lærere som er der for deg og som du kan stole på.

Som regel går det greit å starte på videregående skole selv om man vil savne det som var på ungdomskolen. Det er mange man møter i sitt liv som vil bety noe helt spesielt. Kanskje dere også kommer til å ha litt kontakt selv om du begynner på ny skole. Uansett så er det langt fram i tid. Så får du heller nå nyte gode dager med flinke og omsorgsfulle lærere.

 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser