Hopp til hovedinnholdet

Er jeg en player?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Det har seg sånn at jeg nylig har blitt singel. Jeg tenkte at det skulle gå veldig bra, og at jeg kom til å være singel en god stund. Men en helg så ble jeg med en gutt hjem, og hadde sex. Vi hadde snakket en del sammen før det, men ikke noe sånn flørtete eller noe. Vi har også vært litt sammen etter dette, hvor vi har sett på film osv. En venninne av meg ville at jeg skulle være med på dobbeldate, og det skal jeg. Nå føler jeg meg som en player, og det var ikke meningen at dette skulle skje. Nå er jeg redd for at han jeg hadde sex med har følelser for meg, og jeg er også redd for at han jeg skal på date med skal ville noe mer. Jeg vil egentlig bare være singel, men hvordan kan jeg si det, når jeg har vært med han første masse på fritiden og jeg skal på date med han andre?

Besvart 03.02.2019 16:43
 

Svar
Hei

Du er ikke en player bare fordi du er med gutter nå. Dette er helt lov, og det er vanlig å utforske følelseslivet!

Det viktigste er nok at du er tydelig på følelsene dine. Si at du ikke ønsker et forhold, og dropp dobbel-date hvis du ikke føler at det er riktig. Men, husk også at det er lov å prøve seg fram litt. 

Ta gjerne en kikk på artiklene under. 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kaos i hodet og følelser som koker?

Frustrert og lei gutt (colourbox.com)

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

Les mer

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Men hvordan vite om man liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser