Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min slo opp, hvordan føle meg bedre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Har hatt en kjæreste i flere år nå, og alt var fint. Han smilte til meg på slutten av skoledagen og ti minutter senere fikk jeg en tekstmelding full av: har mista følelsen av kjærlighet mellom oss.. det er ikke deg det er meg.. og sånne ting. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre det er veldig tungt. Jeg fant også ut av at han hadde sett på andre jenter mens vi var sammen. Tips til hvordan jeg kan føle meg bedre uten å være bitchy mot ham?

Besvart 14.02.2019 18:52
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er trist og vondt.

Når man går igjennom et brudd er det ofte veldig fint å snakke med de man står nær om hvordan man har det, for eksemepl gode venner eller foreldre, for å lufte følelser og bearbeide litt. Ofte føler man seg bedre når man får snakket med noen om at man har det vanskelig.

Det er også fint å prøve å tilbringe tid med folk man har det fint rundt, for å prøve å få tankene litt over på andre ting, slik at man ikke bare er trist.

Det varierer veldig hvor lang tid man bruker på å føle seg bedre og å komme seg over noen, men det å ta tiden til hjelp er nok viktig.

Ettersom dette er veldig nytt og kanskje fortsatt veldig sårt er det kanskje også like greit å ikke ha så mye kontakt med denne gutten. Om du føler for å være bitchy mot han så er det nok bedre å bare la være å ha noen kontakt. Det kan også føles godt å få litt avstand slik at følelsene får roet seg litt.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser