Hopp til hovedinnholdet

Sliter etter å har røyket hasj. Lurer på hva det er for noe som skjer.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er 15 år å føler meg ikke helt bra, det har gått over en måned siden jeg sist røyka hasj etter det begynte jeg å bli litt dårlig. Jeg bare føler meg ute jeg er slapp jeg sover veldig lenge og tiden går bare veldig fort. Jeg hallusinerte ikke. Før klarte jeg ikke å uttale ord men nå det har begynt å bli bedre men jeg glemmer sånn småe ting ofte. Hva kan det være og kan jeg bli frisk det, svar fort takk er redd

Besvart 05.03.2019 22:27
 

Svar
Hei

Jag tror ikke det du sliter med er relatert til den hasjen du røyket. Det er veldig bra at du ikke røyker hasj mer for mange som røyker mye hasj kan slite mye pga hasjen. Det tror jeg ikke er tilfelle for deg.

Jeg kan ikke si hva du sliter med men jeg tenker at det kan være noe depressivt ut fra det du forteller her. Det jeg tenker du skal gjøre er at du snakker med noen om det du sliter med. Snakk f.eks med helsesykepleier på skole det du går om både det du sliter med og at du øynet hasj tidligere. Helssykepleier vil sammen med deg både finne ut hva du sliter med og sammen finne en løsning slik at du kan få det bedre med deg selv. 

Jeg legger ved noen artikler her til deg som jeg håper at du kan kikke litt på. Ikke gå alene med du sliter med. Snakk med helsesykepleier og vis gjerne helsesykepleier det du har skrevet her til oss i UNG.no. 

Med vennlig hilsen psykologen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kaos i hodet og følelser som koker?

Frustrert og lei gutt (colourbox.com)

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

Les mer

Slutte med hasj/mariuana?

Hasj (colourbox.com)

Ønsker du å slutte med hasj/marihuana? Her får du gode råd. Det er mange som kan hjelpe deg og det ER mulig å slutte!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser