Hopp til hovedinnholdet

Har jeg sagt eller gjort noe galt?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

SPØRSMÅL 1 hei jeg har en kjæreste som jeg var på besøk til for en dag siden og vi har jo en del kroppskontakt også satt vi og hadde en viktig samtale om at jeg burde slutte og være sur hvis vi ikke snakker på skolen og da tok jeg å ga henne en klem og sa "uansett om jeg er sur på deg så er jeg glad i deg for det" og hun sa ingenting også når jeg dro så spurte jeg henne på melding om hun ikke likte at jeg ga henne en klem og at hvis hun ikke likte det så kunne jeg godt slutte med det, hun sa hun bare ble overrasket og ikke fikk tid til å nyte det, men jeg skal til henne igjen snart så bør jeg prøve da eller? bør jeg si noe før jeg klemmer henne eller? SPØRSMÅL 2 da jeg hadde dratt så skrev jeg til henne på snap "god natt, gla i deg" også fikk jeg bare god natt tilbake, er det noe jeg må ha gjort galt eller? kan dere vennligst svare på begge spørsmålene?

Besvart 20.03.2019 22:29
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss. 

Når det gjelder begge dine spørsmål så er mitt aller beste tips å snakke med kjæresten din. Snakk om hva dere forventer av hverandre, hva dere synes er greit og ikke greit. 

Du kan nok sikkert spørre henne rett før du har tenkt å gi henne en klem, om det er greit at du gir henne en klem. Da blir hun kanskje litt mer forberedt. Hvorfor hun ikke skrev at hun var glad i deg er det nok bare hun som vet selv. Det er ikke sikkert at det handler om det at hun ikke er glad i deg, det kan nok heller hende at det handler om at det er noen misforståelser mellom dere. Nettopp derfor er det viktig at dere to snakker samme om dette. 

Se gjerne på vedlagte artikler. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser