Hopp til hovedinnholdet

Broren min og venninna mi holder på, og jeg er redd for å bli glemt..

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg har et problem. Bestevenninna mi og broren min holder på. Jeg har tenkt mange ganger at det er noe mellom de, men hver gang jeg spør så sier de bare nei. Når jeg snapper med venninna mi så har ho i ørepropper, og hver gang ho har det, så har broren min også det. Jeg kan høre han snakke gjennom veggen. En gang kom jeg inn til han da han så på TV, mens han hadde ørepropper i, og snakka med noen. Jeg tror de har i ørepropper sånn at ingen skal vite at de snakker sammen ofte. Jeg vet at de holder på siden når jeg var hos venninna mi for noen dager siden, så var vi på en butikk med broren min og noen av kompisene hans. Vi to gikk på do og da sa ho at ho likte han, og at han hadde sagt at han likte ho. Den dagen sov jeg hos ho og da snakka vi med broren min over telefon. De fortalte alt til meg og jeg visste egentlig ikke hvordan jeg skulle reagere. Men jeg godtok det. De er ikke sammen enda. Jeg er redd de vil glemme meg. Hva skal jeg gjør? Jeg trenger svar

Besvart 29.03.2019 18:45
 

Svar
Hei

Jeg forstår godt at du er redd for å bli glemt. Det beste tipset er kanskje å snakke med både broren din og venninnen din om det. Si at du gjerne vil snakke litt om hvordan vennskapet og søskenforholdet skal fungere videre. Jeg tror de vil ha god forståelse for dette, og spesielt hvis du sier det på en hyggelig måte :) 


Artiklene under gir flere råd. Lykke til!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ensom? Du er ikke alene!

Ensom gutt (colourbox.com)

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

Les mer

Kaos i hodet og følelser som koker?

Frustrert og lei gutt (colourbox.com)

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser