Hopp til hovedinnholdet

En kompis av meg er i et forhold, men sender dick pics til meg.

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er så og si nylig singel. Er veldig moralsk av meg, og lojal til mine. Har en kompis som har dame, disse bor i en annen by. Han vil gjerne ha sex med flere og lar også dama gjøre det. Dama synes det er greit at hun har sex med andre, siden han godtar det. Men hun godtar ikke dette andre veien rundt. Jeg selv synes dette ikke er riktig i et forhold, å ha sex med andre. Men folk skal få være som de er. Kompisen min vil ha et såkalt hemmelig forhold til meg der han sender dp til meg. Jeg gjør ikke noe tilbake, men bryr meg ikke om at han sender det til meg. Det jeg begynner å spekulere på er om dette er råttent ovenfor dama? Hun godtar trekant med sine nærmeste venninner. Jeg er verken bi eller lesbisk, så dette faller ikke naturlig for min del. Jeg er ikke så close med hun, men prater iblant og hun virker grei. Typen hennes har altså sendt litt ting og tang til meg via nettet. For å ikke lage drama tar jeg ikke opp noe for dama hansMen hun liker ikke at han gjør det tru æ. Tips?

Besvart 07.04.2019 14:23
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du syntes det er vanskelig å forstå deg på dette forholdet. Noen forhold er det ikke så lett å forstå seg på fra utsiden, og alle er forskjellige og må få gjøre det som passer for de i ett forhold.

Når det kommer til din "rolle" i dette, og at du føler at det du gjør kanskje er galt, så tenker jeg at det høres ut som at det beste kanskje er å ikke involvere seg i det. Du sier jo selv at du lar han sende bilder til deg, men ikke gjør noe tilbake. Utfra hva du skriver så virker det heller ikke som om du er spesielt interessert i at noe skal skjer mellom dere tre, eller deg og denne gutten. Derfor er det kanskje både enklest og best å melde seg ut av situasjonen. Kanskje er det best å fortelle denne gutten at du ikke føler deg komfortabel med å være en del av det og at du ikke ønsker å motta bilder. Dette er jo noe han må forstå og respektere. Det vil kanskje også gjøre det enklere for deg å slippe å bli involvert i noe som kanskje vil ende med å såre noen sine følelser senere. 

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til! 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Har partneren din vært utro?

Gutt sitter på sengekanten med hodet i hendene. Jente i bakgrunnen. (Foto: Colourbox.com)

Hva er utroskap? Hvilke reaksjoner er mest vanlig, og er det mulig å fortsette forholdet?

Les mer

Har du vært utro?

En gutt og jente står med ryggen til hverandre, foran en vegg av brun murstein (Foto: Colourbox.com)

Dersom du har vært utro mot kjæresten din kan du kjenne på en stor skyldfølelse og skam. Skal du fortelle det til partneren din? Er det mulig å redde forholdet? Og kan du tilgi deg selv?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser