Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg gratulerer eks-kjæresten min med dagen?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei. Eksen gjorde det slutt med meg for litt over en mnd sia, da han måtte 'fokusere' på seg selv. Han slo opp over melding. 1 år sammen. Vi har ingen kontakt lenger, men har nr til hverandre. Jeg ønsket ikke å krangle med han siden jeg engang var glad i han og alt det der. Måten han gjorde det på synes jeg dog var ufint, noe jeg har sagt. Vi begge konkluderte med at ingen hadde hard feelings ovenfor hverandre og at det beste ville være null kontakt. Tiden uten han var helt jævlig og jeg var langt nede i kjelleren. Går litt bedre, men savnet er der enda. Han har bursdag i juli, og jeg lurer bare på om det er rart/dumt å sende en gratulasjon? Som sagt har vi ikke kontakt lenger, men ja. Jeg vet ikke

Besvart 16.04.2019 20:44
 

Svar
Hei

Beklager at jeg svarer sent.

I utgangspunktet er det jo ingenting i veien for å gratulerer eks-kjæresten din med dagen. Jeg tenker bare at det er viktig at du tenker igjennom hva du ønsker ut av det. Dersom det bare er symbolsk og hyggelig ment for å vise at dere fremdeles kan ha en god tone er det jo bare positivt. Men dersom det er fordi du kanskje innerst inne ønsker en kontakt med han er det nok noe du må tenke litt igjennom. Dere har jo gjort det slutt, så det å åpne "såret" igjen kan jo gjøre at det komme noen vanskelige følelser tilbake. Tenk derfor litt igjennom hva du ønsker ut av det. Vil du engentlig ta kontakt for å se om det kan bli noe mer? I så fall må du være forberedt på at det kanskje ikke går slik du ønsker. Det vet du jo aldri, men tenk i alle fall gjennom det, for å unngå å bli skuffet og såret.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til.


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør.

Bekymret gurr (colourbox.com)

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

Les mer

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser