Hopp til hovedinnholdet

Forholdet med kjæresten er veldig vanskelig. Råd?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg og kjæresten min he hatt et av og på forhold og no he vi blitt sammen igjen men...jeg har gjort noe sikkelig domt... jeg fortalte vennninnene mine at jeg fekk låne måke fra han for jeg ville at de skulle tro at han e en av de kjærestene som gir meg ting men det er han ikke. De gjekk sefølgelig rundt å sa d og når han fekk høre det so likte han ikke det...broren min vil ikke at jeg skal vere sammen med han og vil at han skal slutte å snakke med meg...kjæresten min sa at han skulle fikse det men det vart berre verre og no er han sur på meg...det var ikke meningen at det skulle bli sånn. Er redd for at han skal slå opp... jeg vil ikke miste han.

Besvart 30.04.2019 19:31
 

Svar
Hei

Jeg har forståelse for at du er i en situasjon som kan føles kaotisk. 

Mitt beste råd er at du og kjæresten avtaler en samtale sammen. Velg en tid når dere begge har god tid og er i godt humør, og et sted der dere kan være i fred. Så kan dere snakke litt ut om hvordan begge har det og synes forholdet fungerer. Begge bør lytte til hverandre, og dere bør ha som mål å gå ut av samtalen som et styrket par! Bli for eksempel enige om hva dere skal gjøre når dere er uenige.

På slutten av samtalen kan dere avtale en hyggelig date, da blir det lettere å avslutte samtalen på en positiv måte! Jeg legger også ved noen artikler med flere råd under. Lykke til. 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser