Hopp til hovedinnholdet

Føler meg brukt av han, hva skal jeg gjøre?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jente 15. Jeg har hatt en greie med en gutt en stund og jeg trodde han faktisk likte meg og ville møte meg fordi han hadde følelser. Men etter jeg dro og møtte han så ville han bare komme i buksene på meg. Men jeg tenkte ikke over det . Men så spør jeg etter jeg har dratt om han fortsatt liker meg. Også sier han for å være ærlig likte jeg deg aldri sånn jeg ville bare få meg noe fordi har ikke fått det på en stund. Og nå føler jeg meg helt dritt. Skjønner ikke at jeg trodde på han når han sa han likte meg. Jeg er så lei meg nå og føler meg brukt eller ikke pen nok osv. Hva skal jeg gjøre. Tenker for mye på det

Besvart 29.05.2019 13:52
 

Svar
Hei


Dette var utrolig leit å høre! Først og fremst; det er ingenting galt med deg. Dette er ikke din feil og det er ikke noe du må endre på ved deg selv. Dette er denne gutten sin skyld. Det er frekt og respektløst å bruke deg på denne måten. Ikke la deg trykke ned av det denne gutten har gjort mot deg. 

Her gjelder det rett og slett å komme seg videre. Glem denne gutten og se fremover. Det han gjorde mot deg var frekt og unødvendig, men forsøk å lære av situasjonen og gå videre. Prioriter deg selv og gjør ting som gir deg energi. Denne gutten er ikke verdt å bruke mer energi på.

Han brukte deg og det er utrolig leit. Ikke gi ham mer av din tid eller oppmerksomhet. Det er dessverre ikke mulig å endre på det som har skjedd, så det beste du kan gjøre nå er å legge denne gutten bak deg og se fremover. 

Les gjerne gjennom artiklene under!

Masse lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Angrer du etter sex?

Angrende gutt (www.colourbox.com)

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Kort om selvtillit og selvfølelse

Gutt (colourbox.com)

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser