Hopp til hovedinnholdet

Jente 15 år
 

Spørsmål
Hei Er en jente som bor på en ungdomsinstutisjon og har nettopp vært inlagt på ups i tromse i 3 månder har deprisjon og uspesialisert gjennomgripende utvilkingsforstyrelse Sliter veldi for tiden ... Går på medesin mot deprisjon og uro. Skader/kutter meg selv, nåkka som eg prøver å slutte med men er veldi vanskeli , for har bidd som en trang på en måte , ensete måten for å klare å få ting ut av hode på .. Har selvmords tanker som bare blir sterkere og sterkere, men tørr ikke snakke me nån om dem ...Har prøvd å ta selvmord 2 ganger før og da ble eg sent til ups i tromse ! er redd for vist eg sei det så blir folk å enten å ikke ta meg på alvor eller senne meg til ups i tromse i jenn og ingen av tingene er noe eg vil... eller så blir folk bekymret og det er i vært fall ikke det eg vil .... ka skal eg gjøre ??? alt er bare svart og tonkt... ..... Hjelp meg ... hjelp meg ... hjelp meg.. vær så snill hjælp meg..... eg vil ikke meire no... veit ikke ka eg skal gjøre tør ikke snakke me nån om det .... For det e det di sei på ups at eg må sei i fra når eg får sånne tanka men,.......hjælp ... tørr ikke ... vil ikke bekymre folk ...... vil ikke såre nån ...men det blir jo bedre utn meg .....eg forstår ikke verdn...... Hjælp hjælp hjælp hjælp hjælp hjælp hjælp ....... dette er den enseste plassn eg tør å spørre for her er eg anonym sto det ..... hjælp meg no plis for om nån daga e det nokk forseint :'( ..!!!!! hilsen en jente som ber om hjælp :'( håper du kan svare veldig fort !!!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei du!

Så leit at du har det så fælt!

Hvis du vil bli der du er og få hjelp der er det større sjanse for å få det til hvis du sier det som det er. Hvis du gjør noe som skader deg selv eller at du bare blir dårligere så tror jeg du har større sjanse for å bli sendt til Tromsø.

Jeg forstår at det er vanskelig og kanskje skummelt å si i fra, men det er viktig. Du fortjener å ha det bra! Det høres ut for meg som det er mye du har gått glipp av i livet og det er vanskelig å reparere dette alene.

Snakk med den du synes virker minst skummel. Skriv det du vli ned hvis du trenger det og gi det til den du vil snakke med.

Vi tror på deg og lykke til!


Vennlig hilsen

Familiepsykologen,ung..no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser


Quiz: Hva vet du om russetida?

Når ble den røde russelua tatt i bruk for første gang?