Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter veldig psykisk og trenger å få hjelp nå, hva gjør jeg?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hjelp jeg trenger virkelig noen å snakke med!! Jeg er 18 år og synes nå det er på tide å få hjelp! Jeg har en del spørsmål som jeg håper dere kan svare meg på eller gi meg noe råd! Jeg trenger det!!! Punkt 1. Jeg tror jeg sliter psykisk, sida jeg var øiten har jeg hatt selvmordstanker og ønsket å fått anoreksia å dø. Men jeg vet jeg aldri hadde gjort det. Det begynnte med at søsteren min pg jeg alltid kranglet og hun sa fæle ting til meg. 2. Jeg har hørt stemmer i hode mitt i mange år og ikke sakt det til noen! Det er litt ekkelt det er 2 stykker!! 3. Jeg blir fort deprimert for ingenting, blir bare det og da er alt galt og trekker meg veldig tilbake og for meg selv mef både forelde og venner. "syns litt synd i meg selv". Har dårlig selvtillit! Kan d være for jeg har gjort tong som ikke keg er så stolt over å har dårlige minner fra ting? Jeg er en populær jente som alle tror har det bra. Alle sier jeg er nydlig å morsom å alt det der. Men kjæressten min begynner å bli litt lei når jeg er deprimert ofte og blir sur og gal for alt!! Jeg trenger virkelig hjelp nå!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Når du beskriver hvordan du har det tenker jeg at du har helt rett i at det kan være en god ide å få noen å snakke med. Det beste alternativer ditt er å ta kontakt med fastlegen din for å få henvisning til psykolog og eventuelt medisiner.

 

Helsestasjonen for ungdom kan også være et godt sted. Der har de lege, helsesøster, ofte har de også psykiatrisk sykepleier eller psykolog i tillegg.

 

Lykke til!

 

Vennlig hilsen

Familiepsykologen,ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser