Hopp til hovedinnholdet

nå vet jeg at han syns jeg er stygg.

 

Spørsmål
Hei:)
Jeg var kjempeforelsket i en gutt i klassen min. Alle visste at vi flørta og sånn.., Jeg var sikker på at han likte meg!! Men en dag i ntaurfag timen så var det noen gutter som tulla med ham og sa at han likte meg og sånt og de bare kødda, de mobba ham ikke!! Men plutselig sier han : Nei jeg er ikke forelska i henne hun er jo STYGG!!
Alle i klassen ble forbanna på ham og be ham si unskyld til meg, han gjorde det, bare fordi de beordret ham. Men nå vet jeg at han syns jeg er stygg. Og jeg er virkelig såret og nå føler jeg meg ikke verdt noe. Jeg tørr ikke bli forelsket i noen. Jeg er så nedenfor og skuffa. Jeg føler meg alltid så trist! Jeg vet at jeg ikke er så perfekt som alle de andre i klassen, alle jentene er jo blonde og har perfekt hud og slank kropp, de er smarte og snille.

Etter den naturfagtimen har jeg innsett at livet mitt betyr ingen ting, at jeg ikke er verdt noe! Vi i familien min har verken til eller råd til psykiater! Hva kan jeg gjøre for å føle meg bedre? Er jeg normal?? Er det noen vits med livet mitt?? Hvorfor lever jeg egentlig??

Takk på forhånd!!

Med vennlig hilsen
Jente 14 år.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Jeg skjønner at du ble såret av den kommentaren og at du nå er trist. Men jeg synes at du skal se dette på en litt annen måte. Denne gutten ble mer eller mindre presset av vennene sine, og han ble sikkert veldig usikker. For å komme seg ut av denne siuasjonen sa han derfor som han sannsynligvis ikke mente. Jeg synes at i stedet for å bli såret, skal du bli forbannet. Ikke la denne ene ubetenksomme kommentarer ta knekken på deg, det er den ikke verdt. Bevis for deg selv og omverdenen at du er en stolt og flott jente. Jo mer selvtilitt du får, jo flottere er du. Prøv å vis dette til omverdenen. Det handler ikke om å være tynnest, blondest eller ha de kuleste klærne, det hele handler om å ha tro på seg selv. Jo mer man sier til seg selv at "jeg er flott" jo flottere blir man i andres øyne. Man ustråler en selvsikkerhet som er veldig sexy. Prøv dette, og ikke fortsett å grav deg ned.
Trenger du en voksen som kan hjelpe deg å få opp selvtilitten din, ta en tur til helsesøster. Hun er flink til dette, og sammen kan dere legge en plan om hvordan dette kan gjøres.
Lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser


Quiz: Hva vet du om valg?

Etter hvilket valg dannes ny regjering?