Hopp til hovedinnholdet

Har en del kviser, og har prøvd masse forskjellige ting som ikke hjelper. Men han aldri prøvd noen legemidler, så mye mulig at det funker!

Jente 16 år
 

Spørsmål
Hei jeg er ei jente på 16 år. Har en del kviser, og har prøvd masse forskjellige ting som ikke hjelper. Men han aldri prøvd noen legemidler, så mye mulig at det funker!
Jeg har ei venninne som har en del kviser så fikk resept på kremen "skinoren" på bruksannvisningen står det " dette legemidlet er skrevet ut til deg, og skal ikke gis videre" men det står det på alle slags kremer og tabeletter man får resept på. tror du/dere det hadde gått ann å prøve kremen hennes? grunnen til at jeg tror det er helt ufarlig er at flere venner har også fått resept på akkurat dette produktet. da tror jeg vel også at jeg og hadde fått det.
så, tror du/dere det er skadelig å prøve? hvis jeg tar et tynt lag bare?

på forhånd tusen takk for svar:)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Basiron er en annen tilsvarende reseptfri krem som kan virke bra på kviser.  Den får du kjøpt på apoteket, så jeg foreslår at du kjøper det og forsøker det ut.  For å ha effekt av Skinoren eller Basiron, så må man holde ut å behandle over lengre tid for å se effekt.  Hvis du ikke har effekt av denne, så kan du prate med fastlegen, skolelegen eller legen på Helsestasjon for ungdom og få skrevet ut et reseptbelagt middel mot kviser.

Basiron eller reseptbelagte ting vil nok ha bedre effekt enn det du har brukt til nå.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hud & hår
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hud & hår


Quiz: Hva vet du om teoriprøven?

Du kjører i 90 km/t og vil kjøre forbi en bil som kjører i 80 km/t. Hvor mye reduseres forbikjøringsstrekningen dersom bilen foran reduserer farten til 70?