Hopp til hovedinnholdet

Tatt Rivotril og er redd det vil vises på urinprøve

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei tok 4 rivotril i går å drakk 4 glass vin tok 1 rivo i dag hvor lenge ligger dette i urin må på urinprøve om 13 dager plzz er livredd for om jeg e possitive

Besvart 13.07.2019 13:52
 

Svar
Hei

Flott at du skriver til ung.no.

Du skriver at du har tatt Rivotril og lurer på hvor lenge det vil vises i urinen om man tar prøver. Rivotril er et benzodiazepin og vil kunne påvises i urinen opp til én uke etter inntak. Det vil med andre ord ikke vises om 13 dager om du ikke tar det igjen. 

Hvis det ikke er dine piller, men at du har fått de eller kjøpt de, så vil jeg be deg om å være forsiktig. Det er ikke alle som tåler Rivotril så godt, og det er også muligheter for forgiftning med Rivotril, særlig i kombinasjon med alkohol. Dette kan gi deg alvorlige bivirkninger og symptomer

Hvis du opplever et behov for rus er det oftest lurt å holde seg til én type rusmidler da de ulike ofte virker sammen på en uheldig måte. Og om du bruker rusmidler for å få eller hindre andre følelser, så kan det være fornuftig å forsøke å snakke med noen om andre, mindre risikable metoder å føle på.

Jeg ønsker deg masse lykke til!

Med vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om rus? Spør RUStelefonen!

Rustelefonen

Hva er khat? Hva er bivirkningene av amfetamin? Hvor full blir jeg av en sekspakning øl? Blir man kåt av Ecstasy? RUStelefonen gir deg faktabaserte, ikke-moraliserende svar og du er anonym.

Les mer

Rus: kontakttelefoner

Jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Hva kan du gjøre hvis du har et rusproblem? Eller en venn eller noen i familien sliter med det? Da er det hjelp å få.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rusmidler
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rusmidler