Hopp til hovedinnholdet

Typen min og jeg hadde sex 3-4 dager etter mens. Han kom inni meg.Er det stor mulighet for å bli gravid da?

 

Spørsmål
Hei! Typen min og jeg hadde sex 3-4 dager etter mens. Han kom inni meg.Er det stor mulighet for å bli gravid da? Så ett spørsmål til..Noe jeg og en venninne diskuterte. Dersom man tar "færsk" sæd på en dildo el lignende og fører den opp i skjeden, flere ganger iløpet av menssyklusen..Er det da stor sjanse for å bli gravid??Hun prøver nemlig å "lure" til seg barn på denne måten.. Er mulighetene der når sæden først har landet på huden, ligget der noen minutter, for så å blitt ført opp i henne?? Bare lurer..Takk for svar!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Muligheten for å bli gravid er alltid tilstede dersom man har ubeskyttet samleie. Det er vanskelig å si akkurat når man har eggløsning + at sædceller kan leve i minst 5 døgn i kvinnens skjede. Dersom man ikke ønsker en graviditet må man bruke prevensjon. Dette kan man få resept på hos legen eller helsesøster eller man kan bruke kondom som selges fritt.

Det er mulig å bli gravid ved å føre fersk sæd inn i skjeden, akkurat hvor mange prosent sjanse det er vet jeg ikke, men som sagt absolutt mulig. Jeg må jo bare føye til at det venninnen din gjør er veldig på kanten. Å lure en mann til å bli far er respektløst både ovenfor faren og for det eventuelle barnet. Jeg synes derfor at hun bør tenke nøye gjennom konsenkvensene av sine handlinger.
Ønsker deg en god sommer.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om dine klagemuligheter?

Hva kan du gjøre dersom du ikke vil ha reklame i postkassa?