Hopp til hovedinnholdet

Jente på 18 år som sliter med kjæresten. Er ordentlig lei meg fordi det ble slutt pga at han fortsatt er glad i eksen.

 

Spørsmål
Hei jeg er ei jente på 18 å sliter. Jeg har surra me en gutt i 1 år, vært mye fram og tilbake fordi han blei aldri ferdig me eksen sin, han brøt tilliten veldig mange ganger. jeg har til å me havna i sloss kamp me eksen hans pga jeg var så sinna. jeg har tatt abort, han har vært utro mot meg noen dager før jeg tok aborten.. Jeg sover ikke å i dag knakk jeg sammen på jobb!!!! å det har jeg ikke gjort før, jeg er veldig lei meg etter det siste brudde som skjedde for 2 uker siden, han sier te meg at han ikke er ferdig me eksen sin og at han ikke gir seg før han får te bake hu! han sier han elsker meg og savner meg. men han savner å elsker eksen sin å. Jeg kjønner ingenting. Jeg er orgentlig lei meg, bor i en bygd å hvis jeg går ut døra eller drar på fest ser jeg han uansett! jeg vill flytte hjem (2 timer unna her jeg bor nå) men jeg kan ikke flytte før jeg er ferdig me læling tia mi (1 år igjen) men jeg klarer ikke å se han:( etter så mye dritt som har skjedd så er jeg fortsatt like gla i han.. jeg klarer IKKE mer! føles som jeg bare faller å kommer meg ikke opp igjen. aner ikke hva jeg ska gjøre, ting tar aldri slutt.. jeg spørte han om vi sku bryte kontakt å ikke skrive melinger, men han vill fortsatt ha kontakt... eksen hans sier bare at han ska gi faen å komme seg videre, hu har fått seg ny kjærste. "noe jeg har fått høre fra eksen min" Jeg lar ikke "gutten min" gå fra meg nå:( jeg vill at han ska være min, jeg føler at jeg har blitt helt syk i huet. Noen råd på hva jeg ska gjøre? hva som helst :'( vær så snill å svar fort....
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Dette høres ikke så enkelt ut. Når jeg leser det du har skrevet, lurer jeg på om gutten du er så glad i, rett og slett er til å stole og satse på?
Han har brutt tilliten din og var utro i en veldig sårbar fase i ditt liv. Istedenfor å støtte deg i tiden før du tok abort og være sammen med deg da, var han heller sammen med ei annen jente.
Det høres ut som han vil ha både deg og eksen, men at han kanskje satser mest på å få eksen tilbake. Men er dette nok å bygge et forhold på?
Jeg forstår veldig godt at du er like glad i ham fortsatt og at det gjør vondt å se ham overalt.
Men jeg tror det kan være lurt å bryte kontakten med ham nå, det er bare slik du får testet om han vil tilbake til deg eller ikke. La han "jobbe" litt med å få tilbake din oppmerksomhet. Si at du ikke ønsker noen kontakt med ham så lenge han søker kontakt med eksen. Han kan ikke få dere begge to, så han må rett og slett TA et valg. Si også at du er glad i ham og han kan komme tilbake til deg, når han er villig til å gi opp eksen.

Dette er bare noen råd fra meg, du må til syvende og sist finne ut selv hva som er riktig å gjøre. Lykke til og pass godt på deg selv!

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om dine rettigheter?

Har du rett til å gå på skole i Norge?