Hopp til hovedinnholdet

Fant mamma sin dildo

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, Gutt på 15år. Jeg fant min mammas dildo i nattbordet sitt, jeg skulle bare hente en bok, jeg løftet den og der så jeg en stor rosa dildo med vibrering. Jeg tenker på om mamma faktisk bruker den. Også tenker jeg på om jeg skal si noe. Jeg er litt kåt på grunn av dette, har litt løst til å se mamma bruke den, men skjønner det er litt domt. Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss! 

Det var sikkert litt rart å finne ut at mamma har en dildo i nattbordskuffen. Men det er jo sånn at voksne mennesker fortsatt kan utforske sin seksualitet. Og det er jo egentlig ganske fint! Det er nok også ganske vanlig.

Du lurer på om du skal si noe eller ikke. Det kan nok henne at mamma synes det er litt ubehagelig at du har vært i nattbordskuffen hennes. Og så kan det vel tenkes at hun blir litt brydd. Du må nesten kjenne etter selv hva som er lurt å gjøre.

Å ha fantasier er normalt. At mamma er en del av dine fantasier nå har kanskje noe med at du fant den dildoen. Ikke at du blir seksuelt opphisset av mamma. Du er kanskje nysgjerrig på hvordan jenter bruker dildo, og at tanken på det gjør deg opphisset. 

Jeg vil anbefale deg å snakke med noen på helsestasjon for ungdom. De har god erfaring med å snakke med ungdom om seksualitet. 

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex