Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min blør etter sex..

Gutt 16 år
 

Spørsmål
Hei . jeg er en gutt på 16 og kjærsten min er 15 vi har hatt sex mangen ganger men når vi har sex så bli hun veldig våt greit nok at jenter blir våt men hun blir alt for våt også blø hun litt det har skjedd 2 ganger nå at hun blø hun har ingen mensen eller noe og eg tok jomfruen hunnes :P . men skjønner ikke hvorfor hun blø . 2: jeg vil vite om man kan kjøpe noe tablet på appoteke for å holder kuken stå lenge og hva det koster og hvor gammel man må være for å kjøpe det. ? 3: hvordan kan eg få kjærsten min til å skrike når vi har sex for hun bli rød og få ikke pust så eg vil at hun skal skrike bedre enn å holder pusten sin men hvordan kan eg få henne til å skrike hvis eg gjør det fortere??... er det normal at jeg og kjæærsten min har hatt sex i 2 time uten å stoppe? . Takk for hjelpen din:)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
1.At kjæresten din blir våt under sex betyr bare at hun er opphisset og at hun har seksuelt lyst på deg. Dette er et fint tegn og kan sammenlignes litt med at din penis blir stiv når du er opphisset. At hun blør litt kan skyldes at det har oppstått en liten rift på innsiden av skjeden hennes, at hun er sår eller det kan være et tegn på infeksjon. Jeg synes at du skal be henne undersøke årsaken til at hun blør enten på helsestasjon for ungdom eller hos legen sin.
2. Det er ikke mulig å kjøpe potenspiller uten resept fra lege. Som 16 åring, trenger du ikke dette. Det er helt normalt at penis ikke er stiv i timesvis. Å ta potenspiller som ikke er ment for deg og som ikke legen din har skrevet ut til deg er direkte farlig og er absolutt ikke å anbefale.
3. Å ha sex i 2 timer uten å stoppe høres veldig lenge ut. Lengden på et samleie varer i gjennomsnitt bare i noen minutter, men legger man til tiden man bruker før og etter blir jo tiden heldigvis lenger. Holder man på i flere timer i strekk er muligheten for å bli sår ganske stor, men det er jo selvfølgelig opp til dere hvor lenge dere vil holde på. Jeg synes at du skal la kjæresten din selv få bestemme hva hun vil gjøre under sex. Føler hun ikke for å skrike skal hun heller ikke gjøre dette. Snakk med henne hva hun liker, da får du det beste svaret.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om mat og kosthold 2

Raspeballer er norsk tradisjonsmat. Hva serveres tradisjonelt sammen med raspeballer?