Hopp til hovedinnholdet

jeg er en jente på 15 år, som har prøvd å onanere et par ganger, men jeg har aldri fått orgasme, og jeg er ganske redd for at jeg aldri kommer til og få det..

Jente 15 år
 

Spørsmål
Hei :) jeg er en jente på 15 år, som har prøvd å onanere et par ganger, men jeg har aldri fått orgasme, og jeg er ganske redd for at jeg aldri kommer til og få det. Kan det komme av at jeg ikke har vært ordentlig opphisset, eller at jeg har gjort det på feil måte?
Jeg har heller ikke funnet klitoris, som alle snakker om. Er det slik at den ikke viser hvis du ikke er skikkelig opphisset?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Det er mange jenter som bruker tid før de klarer å oppnå orgasme. De fleste jenter får lettest orgasme ved stimulering av klitoris, såkalt klitorisorgasme. Klitoris er en liten tapp som ligger der kjønnsleppene møtes, opp mot magen. Den er ofte dekket av en liten hudfold. Hos mange jenter kan klitoris være vanskelig å finne når man ikke er kåt, men når man blir kåt svulmer klitoris opp, og den blir lettere å finne. Jeg synes at du skal finne frem et speil og utforske kroppen din litt. Det er lite du kan gjøre feil. Mange jenter synes at klitoris er så følsom at det er vondt å stimulere den direkte. Da kan man stimulere området rundt. Klitoris kan stimuleres ved hjelp av f.eks. fingre, dusjstråle osv
Så fortsett å utforske kroppen din, dette er en fin måte å bli kjent med seg selv og sin egen seksualitet på.

Vennlig hilsen helsesøster


Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om mobbing?

Er baksnakking mobbing?