Hopp til hovedinnholdet

Jeg nådde helt til bånn i skjeden på ei jente en gang. Gjør dette vondt? Så lurer jeg på om dere har noen gode tips til å finne G-punktet?

Gutt 17 år
 

Spørsmål
Heisann=)

Jeg nådde helt til bånn i kjeden på ei jente en gang. Gjør dette vondt? Så lurer jeg på om dere har noen gode tips til å finne G-punktet? Vil også bare si at siden dere har og det dere driver med er kjempe fint og veldig bra:) Beundringsverdig.

Mvh Gutt 17.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Å nå helt i bunnen på jentas skjede kan nok være litt ubehagelig for henne.

G-punktet er et område som aldri har blitt skikkelig dokumentert. Det skal være et punkt som ligger i skjedeveggen, ut mot magen, gjerne 3-7 cm inn. Det beskrives som et litt ruglete område. Noen jenter opplever at det føles godt når dette området berøres, mens andre ikke opplever noe særlig. Hva G-punktet egentlig er for noe, er det fortsatt ingen som har forklart på en god måte.
(G-en står forøvrig for Gräfenberg som skal ha vært den første som beskrev området.)

Slik finner du G-punktet:
1. Før en-to fingrer inn i skjeden med håndflaten opp.
2. Bøy fingrene oppover slik at de berører den fremre skjedeveggen.

Det er best å vente med stimuli av G-punktet til jenta er seksuelt opphisset. Da vil området svelle opp og føles fast og rundt. Enkelte jenter kan ved stimulering av G-punktet kjenne en intens lystfølelse i underlivet. Dersom G-punktet stimuleres på riktig måte, skal det kunne utløse en dyp vaginal orgasme.

Jenta bør ligge på ryggen med knærne bøyd og fotsålene nede på sengen. Legg gjerne en pute eller noe annet under baken slik at underlivet blir løftet opp.

Hvordan stimulerer du G-punktet?
Før to fingre inn med håndflaten opp og press dem ganske lett mot den fremre skjedeveggen. La fingrene gli søkende fram og tilbake i skjeden. Dersom jenta er følsom nok, vil det kjennes godt når det riktige stedet blir truffet. Fortsetter du å stimulere dette området, vil du kunne kjenne en hevelse mot fingertuppene.

La fingrene gli fram og tilbake over G-punktet. Veksle med sirkelbevegelser. Øk trykket etter hvert. Noen jenter føler gjerne de må tisse. Det skyldes at G-punktet befinner seg i området rundt blæren. Da er det lurt å vente til følelsen går over, eventuelt å gå å do. Ved eventuell orgasme vil noen jenter få ”utløsning”. Denne væsken skilles ut av kjertler i G-punktet.
(denne infoen er hentet her: www.helsenett.no/index.php?option=com_content&task=view&id=6569&Itemid=356. Klikk deg inn på siden og les mer)

Tusen takk for dine gode tilbakemeldinger! Vi er her for å hjelpe dere.

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om husleia di?

Hva er husleie?