Hopp til hovedinnholdet

Gutt 20: Får ikke utløsning når jeg har sex. Må onanere meg til utløsning.

Gutt 20 år
 

Spørsmål
Hei.

Er en gutt på 20 som har et problem.
Jeg har verdens beste sex med kjæresten min. vi har vært sammen i 1 år, og vet hva vi liker i senga.

Mitt problem er at uansett å lenge jeg holder på så får jeg ikke utløsning. jeg må la henne få orgasme noe hun ikke har problem med, men for at jeg skal få orgasme må jeg gjøre meg ferdig på egenhånd ved å onanere i ca 30 sek. - 1 min.. Er det noe jeg kan gjøre med dette. Har ingen problem med å holde penis stiv, og er utrolig kåt under samleiet.. kanskje litt stresset av person, men det må vel gå ann å kunne ha samleie å få utløsning på en måte slik andre mennekser gjør det.. vet ikke om flere har samme problemet som meg.. men det er iallefall veldig flaut for meg da jeg tenker at kjæresten min ikke tror hun tenner meg..
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

Det er veldig vanskelig å svare godt på dette spørsmålet uten å ha en dialog med deg. Derfor er det veldig fint om du kan ringe SUSS på 800 33 866 for å snakke nærmere om dette.

Generelt er det slik at forskjellige par har sex på forskjellige måter, og får utløsning på forskjellige måter. Når man ikke får orgasme kan dette skyldes flere ting, f.eks. at man ikke kjenner sin egen kropp godt nok, ikke er kåt nok, eller at man er stresset.
Et generelt råd å gi dere to er at dere bruker en del tid på å fokusere på deg og din kropp: Prøv dere frem med forskjellige stillinger og forskjellige typer berøring, og se hva dere i samarbeid kan få til. Hvis det vanligvis er en av dere som har hovedkontrollen kan dere forsøke å variere dette. Ikke la dere stresse med at dere har et mål med aktiviteten, forsøk i stedet å kose dere med hverandre.

Håper dette hjalp deg litt på vei, og at du ringer SUSS for å prate nærmere om dette!

Med vennlig hilsen SUSS, i samarbeid med ung.no.
SUSS kan også svare deg på spørsmål om ungdomshelse, sex og samliv på telefonnummer 800 33 866 hver eneste dag mellom 15 og 20, eller send ditt spørsmål i en SMS til 2026.
Kontakt med SUSS er, som med ung.no, anonym.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om doping?

Kan bloddoping oppdages?