Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få større penis?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei, jeg lurer på om man kan forstørre penis på en naturlig og trygg måte? Finnes det noe mat man kan spise og kombinere det med trening?Jeg er usikker på om operasjon er trygt, det er sikkert mange farlige bivirkninger. Min penis er 15-16 cm når den er erigert, og damene jeg har møtt og datet sier det ikke er spesielt imponerende. Jeg vet at jo større penis er jo større er sjansen for at kvinnen får bedre nytelse og større sjanse for at hun får orgasme. Jeg er ekstremt usikker nå på hva jeg skal gjøre... Jeg vil bare at min fremtidige kjæreste er fornøyd og blir tilfredsstilt skikkelig. Jeg hører jentene snakke om hvor viktig størrelse er. Så hva kan jeg gjøre? Jeg har ikke råd til operasjon, og jeg vet ikke hvor trygt det er?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 19!

Takk for spørsmål.

Gutter og menn i alle aldre er opptatt av hvor stor eller liten penis er. Det er ikke en uvanlig tanke eller fantasi at en er en god sexpartner om penis er over gjennomsnittet. Dette er noe som pornoen forteller oss; menn som får det til har penis over gjennomsnittet, klarer å gjennomføre samleier som varer mye lenger enn de menn får til og spruter tilsvarende mye. 

Internett er full av annonser og sider som tilbyr større penis. Da er det ok å vite at lege- og andre hjelpemidler som selges på internett ikke kan endre utseendet på penis permanent. Grunnen til det er at svamplegemene inni penis er omsluttet av en stiv bindevevskappe og ikke kan endres. 

Det finnes kirurger i utlandet som tilbyr inngrep for å endre på utseendet på penis. Siden denne type kirurgi ikke er standardisert og trygt, skjer det ikke i Norge. Permanente nerveskader, smerter, vansker med ereksjon og generelt nedsatt funksjon er noe som kan oppstå av denne typen kirurgi.

Det er ok å vite at en gjennomsnittlig stiv penis er mellom 13 og 15 cm lang. Din penis er derfor i øvre sjikt av gjennomsnittet og mer enn stor nok til å tilfredstille en kvinnelig partner.

En skjede er i gjennomsnitt ti cm lang. Om en mann har en penis mye over gjennomsnittet, vil det oppleves som smertefullt og ubehagelig når den slår inn i livmorhalsen til jenter. Det er de ytterste seks cm av en skjede som er mottagelig og det betyr at om penis er større enn seks cm, vil den være tilstrekkelig stor. Skal jenter få orgasmer, må klitoris stimuleres samtidig som skjede. Noen jenter foretrekker at partner stimulerer skjede og klitoris, andre foretrekker å stimulere klitoris selv mens partner fokuserer på skjeden.

Det er derfor ok å bruke tid på å finne ut hva du selv liker og hva partnerene dine liker for at dere begge skal få gode, seksuelle opplevelser. Størrelsen på penis gir ingenting uten om en øver, er trygg og klarer å snakke om sex.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex