Hopp til hovedinnholdet

Utro og fikk en dårlig følelse etterpå.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har vert utro, jeg å kjeresten min har vært sammen en stund nå og jeg gjorde en stoor tabbe med å møte en gammel venn igjen. Han spurte om jeg ville bli med han hjem etter skolen for å snakke igjen. Jeg sa ja fordi kjeresten min var syk så jeg tenkte å ta sjansen på å bare få snakket å bli litt bedre kjent igjen. Når jeg var hos ham snakket vi å ble kjent i sånn ca.15 minutter så spurte han om jeg kunne pjuske han på armen så jeg gjorde det. så tok han meg i armen å fikk meg til å legge meg ved siden av ham, han prøvde å kysse meg men så stoppet jeg ham og sa at dette ikke føltes riktig. Han skrudde av lyset og begynte å kline med meg og jeg prøvde å stoppe, men fikk på en måte ikke til:( han tok meg nedentil men jeg nektet at han skulle røre meg der. Jeg ble litt kåt av måten han kysset meg på. så kledde han av seg og fikk meg til å kysse han nedover magen så etter det sugde jeg ham men fikk en svert dårlig følelse etter hendelsen. Og vet ikke hvem jeg skal snakke med. Hjelp

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det at du angrer betyr kanskje at du er skuffet over deg selv. Men det som har skjedd har skjedd. Du kan ikke endre på det. Men du kan ta andre valg fremover. Du kan velge å si noe til kjæresten din eller du kan vente og tenke deg om litt til for å finne ut av hva du tror er den beste løsningen videre.

Du beskriver at vennen din var pågående og at du ikke klarte å sette grenser for deg selv da du egentlig ville stoppe. Det å være moden for å gjøre noe seksuelt sammen med en annen person handler også om det å klare og sette grenser for deg selv. Mange opplever noe liknende i ungdomsalderen. 

Det at du ble kåt samtidig som du følte det ble feil, er kanskje forvirrende å forholde seg til nå i ettertid. Men prøv å tenk på dette som en læresituasjon. Hva har du lært om deg selv nå. Hvordan kan du sette grenser for deg selv en annen gang sånn at du ikke skal komme i samme situasjon igjen?

Dette kan du snakke med helsesøster om. Du kan også kontakte andre hjelpetjenester. Ring gjerne en anonym hjelpetelefon hvis du vil. Se vedlagt artikkel. 

Ikke vær alene med den gutten igjen. Han kommer kanskje til å være pågående neste gang dere treffes også. Finn ut av hva du vil med kjæresten din før du treffer han igjen. Og tenk over hva du vil svare neste gang han vil ha deg med hjem etter skolen. Det er helt greit at du sier at det passer dårlig, og at du synes det er vanskelig å tenke på det som skjedde mellom dere den dagen.

Håper svaret mitt er noe til hjelp. Les gjerne artikkelen om utroskap. Kanskje du finner noen tips der som passer for deg.

Lykke til videre.

 

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjæresteforhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjæresteforhold