Hopp til hovedinnholdet

Hvordan slutter jeg å tenke på sex?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei :) Jeg er13 og har kost med meg selv. Tenker på sex... Hvordan slutter jeg å tenke på det ? Onanerer minst to ganger hver dag. Er det normalt for jenter ? Vær så snill gi meg svar elsker denne siden ! Det eneste jeg tenker på er sex, jeg koser med meg hele tiden med ting som fingrene dusjstrålen etterpå hvis det er gul jeg koser med meg hele tiden med ting som fingrene dusjstrålen gulrøtter med pose puta mi. Vær så snill å svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Det første jeg vil si, er at du ikke skal slutte å tenke på sex! Du er nå kommet i en alder det er helt normalt å tenke på sex, være opptatt av det og nysgjerrig på seg selv. Det er slik det skal være, du er altså helt normal. 

Det er flott at du koser med deg selv og utforsker kroppen og seksualiteten din - og ikke minst nyter det. På den måten blir du bedre kjent med deg selv og hvordan du fungerer, og du vil dra nytte av alt dette den dagen du skal ha sex med noen andre. 

Så fortsett med det du gjør, kos deg med det i stedet for å tenke at du er unormal eller at dette er negativt. Det kan i perioder kanskje føles at det blir for mye, men så lenge du kjenner at du er kåt og gjør dette fordi du har lyst, så er det altså ingenting i veien med deg.

Lykke til videre! 

Hilsen Sexologen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex