Hopp til hovedinnholdet

Jeg bruker lang tid på å få orgasme ved samleie. Tips for å komme kjappere?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en gutt på 15 som har nettopp hatt sex med kjæresten min. Problemet er bare at når vi hadde sex tokk det veldig lang tid for meg å ejakulere... Jeg og hun har snakket om det før, så hun vet om det. Så spørsmålet mitt er om det noen tips dere har for å kunne komme kjappere?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 15 år.

Takk for at du skriver til ung.no.
Det du forteller om er ikke uvanlig. Hvor fort man får orgasme, varierer fra person til person. og det kan variere fra gang til gang. Det er kjempefint at du snakker med kjæresten din om dette. Det i seg selv kan hjelpe deg å slappe mer av og ikke fokusere for mye på det.

Det kan nok også tenkes at dette stresser deg så mye når dere har sex, at du har mest fokus på og stress for at du skal komme, og derfor glemmer å kjenne etter nytelsen. Neste gang skal du prøve å puste i magen, sett i gang en deilig fantasi i hodet som du vet tenner deg skikkelig. Ikke tenke på at du må komme raskt, men la nytelsen gjøre sitt.
Ta deg tid, og bruk kunnskapen du har om deg selv og din seksualitet.  For at du ikke skal bli helt utslitt kan dere prøve dere frem med litt forskjellige stillinger, slik at du enten kan bruke litt kortere tid, eller at det ikke er deg som gjør alt "arbeidet".
En løsningkan være at dere fortsetter å elske sammen, men at du må få lov til å bruke hånden for å avslutte, slik at du lettere får utløsning og orgasme.
Mange gutter opplever at det er lettere å få orgasme ved hjelp av onani enn samleie.
Dette er også noe kjæresten din kan hjelpe deg med mot slutten. Prøv dere frem, og utforsk muligheten for nytelse sammen.

Håper dette kan hjelpe deg.
Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex