Hopp til hovedinnholdet

Hvis jenta er trang i skjeden, får gutten vondt da?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Først vil jeg si at denne siden er utrolig mye til hjelp! Jeg har et par spørsmål. 1. Hvis jenta er trang under samleie vil gutten få vondt da? 2. Er det noen mulighet for at jeg kunne ha fått tak i en dildo?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Gutten vil ikke få vondt under samleie hvis jenta er trang. Skjeden er et elastisk organ som utvides når man blir opphisset og kåt. Man har mye muskler i underlivet som kan være stramme hos unge jenter. Det er derfor viktig å være avslappet. Ofte er man litt stresset og kanskje litt redd når man skal ha samleie, noe som gjør at man strammer muskler i stedet for å klare å slappe av.

Dersom man tar seg godt tid og gjør det sammen med en person man er trygg på og er våt nok i skjeden, så vil det som regel gå bra.

Du kan prøve å kjøpe på butikk som selger Dildoer. Det er ingen aldersgrense for sexleketøy i Norge, men mange butikker har allikevel den holdningen at de helst selger til personer over seksten år. Butikken selv kan altså nekte å selge sexleketøy til personer under 18 år.

Du er for ung til å bestille på nett fordi bestemmelsene tilsier at man må være fylt 18 år for å kunne sette seg i gjeld i Norge, og dermed 18 for å kunne handle med kredittkort på nettet.

Vennlig hilsen helsesøster

 

 

 

 

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex