Hopp til hovedinnholdet

Lurer på hva som foregår med kjæresten min fysisk etter sex.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Lurer på hva som foregår med kjæresten min fysisk etter sex. Hun er ei jente med ganske lav selvtillit, veldig selvkritisk, hatt mange sexpartnere, men har kun hatt sex i mørket eller med klær på. Påstår at hun aldri under noen omstendigheter har opplevd orgasme og jeg tror på hun. Virker rett og slett som om hun har hatt mye sex uten noen form for tillitt og dermed aldri turt å slippe seg løs. Om vi ser på den første opplevelsen vår, hun virket veldig anspent, urolig, og langt fra komfortabel. Ville gjemme seg under dyna, hvorav jeg gjorde mitt beste for å få a til å slappe av, fortelle hun at hun er flott og at det er ingenting å skamme seg over. Brukte også lang tid på å ta på, stryke, kjenne på og ikke gi a noen hastverk opplevelse som er utelukkende det hun har opplevd. Etter sexen, så begynte lår å riste, men hun mener at hun ikke merket noen verdens ting, ikke på pusten engang. Hva kan da skjelvingen skyldes?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 20 år.
Takk for at du skrev til ung.no
 
Det kan være at hun ubevisst strammet musklene mens dere hadde sex og når hun slappet av, at lårene kom i en annen posisjon som gjorde at de ristet.
Hvis man er nervøs, kan også muskler riste.
 
Snakk med henne om dette.
 
Jeg håper hun blir tryggere på deg etterhvert og at hun vil ønske å utforske sin egen seksualitet. Hvis hun lærer seg å onanere til orgasme alene, vil det gi henne nytelse og da vil hun kanskje åpne opp for at du kan tilfredsstille seksuelt? 
 
Vedlagt er informasjon om chattetjenesten til Sex og samfunn.

Jeg håper dette er til hjelp.

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex