Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt ubeskyttet sex og fått svie og blodig urin etterpå. 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. 2 spørsmål. 1.jeg har hatt samleie med en person i fylla, også går jeg ikke på noe prevensjon. Da vi gjorde det var det også min siste dag med mensen så; hva er sjansen for at jeg blir gravid?? Jeg har ikke mulighet til å skaffe meg angrepille.. Han kom også inni meg. 2.Samleiet var torsdag natt i 2 tiden, når jeg våknet morgenen den torsdagen så var alt normalt. Har veldig vondt nedentil å det svir når jeg skal på do. Som jeg har hatt før, men Fredag natt i 2 tiden våkner jeg av at jeg er nødt på do, men når jeg går på do så kommer det ikke noe tiss ut av der man tisser, men det renner blod og masse veske ut av kjeden. Når det har renner får jeg helt syke smerter nedentil. Så går jeg tilbake til rommet og det fortsetter å renne blod/veske. Det svir som bare det å er så vondt at jeg ikke får sove. Så tok jeg i en tampong for jeg tenkte det var mensen, men når jeg reiser meg igjen bare renner alt ut. Og når jeg har tatt ut tampongen er det INGENTING på den! HJELP!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Når du har hatt ubeskyttet sex kan du bli gravid, men sjansen er litt mindre like før, under og rett etter mensen. Ellers er det rundt 20 - 25 % sjanse for å bli gravid av et ubeskyttet samleie. Uteblir mensen neste gang bør du ta graviditetstest.

Du forteller at du etter samleiet fikk svie ved vannlating og at det kommer blod når du tisser. Det høres ut som urinveisinfeksjon, som det ikke er uvanlig å få etter samleie med ny partner. Jeg råder deg til å oppsøke lege og levere en urinprøve. En "lett" urinveisinfeksjon kan kureres ved å drikke rikelig og sure drikker som appelsinjuice og lignende. Har du fått en kraftigere infeksjon er det viktig å behandle den med antibiotika. 

Vennlig hilsen jordmor ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kan jeg ha blitt gravid?

Jente på tog tenker (colourbox.com)

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

Les mer

Graviditetstest

Graviditetstest (colourbox.com)

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex