Hopp til hovedinnholdet

Jeg driver med en type og han er veldig keen på sex, hva skal jeg gjøre?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg driver med en type og han er jævlig keen på sex. Det er jeg også men har null erfaring, han sier at han skal dominant og høre men.. har jo lyst til å gjøre noe for han også da.. så what do do?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 15 år.
Takk for at du skrev til ung.no
 
Er du sikker på at det er så lurt å ha seksualitet for aller første gang med en som er dominant? Når man er dominant tenner man seksuelt på å dominere/ta fra den andre friheten/frihetsberøvelse og å gi ulike former for smerte. Hvis han ikke kan reglene eller ikke vil følge reglene for BDSM, kan du utsette deg for stor fare.   
 
Hvis man ikke selv vet om man tenner på å underkaste seg eller tenner på smerte, kan seksualiteten oppleves svært grensekrenkende.
 
Jeg anbefaler at du tenker nøye gjennom dette. 
 
Hvis du bestemmer deg for å ha seksualitet med han, må dere være i ditt hjem, og at det er noen voksne tilstede, som kan komme hvis du roper. 
 
Når det gjelder hva du kan gjøre for han, må du snakke med han om hva han liker. Så må du tenke gjennom om det er noe du kan tenke deg å gjøre. Det er svært viktig at han respekterer hvis du sier nei til noe. 
 
Hvis du ønsker mer informasjon eller noen å snakke med om dette kan du se her: Nettside: www.smil-norge.no, E-post: leder@smil-norge.no
Rådgivningstelefon: Åpningstid 18:00 til 20:30. Mobilnummer 41 00 30 48
 
Jeg håper dette er til hjelp for deg!
 

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex