Hopp til hovedinnholdet

Har lyst til å bli tatt bakfra, men vet ikke hvem han skal spørre?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Jeg har lyst å prøve å bli tatt bakfra, men finner ingen jeg tør spørre, bortsett fra bestevennen min, men vet ikke hvordan han tar det eller om han sier det videre, hjelp hva skal jeg gjøre... Har prøvd Gaysir men der er bare gamle brukere... Takk på forhånd :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 18 år

Så fint du tar kontakt!

Jeg vil anbefale deg å snakke litt med kompisen din om hva han liker når det kommer til sex. Siden dere er gode venner er jo dette ofte uproblematisk. Kanskje kan du starte med å spørre hvem han har/ liker å ha sex med og hva han liker å gjøre. Ut ifra hva han svarer kan du jo si noe om det du liker, og har lyst til å prøve. Hvis han også kunne tenke seg å prøve analsex, så kan du jo spørre om han vil utforske dette med deg. 

Hvis det er slik at du ikke vil at han skal dele dette med andre så kan du jo si noe om dette. Seksualiteten har jo ingen fasit, det er ikke mere riktig og bli tatt bakfra for en jente eller for en gutt. Jeg tenker det er viktig å snakke med hverandre uansett hvem og hvilken type sex man har lyst til å ha. 

Siden du har lyst til å utforske dette som er nytt for deg, er det jo lurt å gjøre det med noen som du er trygg på. Da er det viktigste at den man har sex med samtykker og har lyst til å gjøre det samme.

Håper dette var til hjelp, legger ved noen artikler du kan se på.

Lykke til!

Hilsen 

Helsesøster og spesialist i sexologisk rådgivning - NACS

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex