Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å ha vondt i klitoris?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg onanerte i går, ved hjelp av klitoris. Det var godt. Jeg skulle gjøre det idag også, men da jeg startet var det vondt bare å ha fingrene der med litt trykk. Det svidde ikke nei, men når det kom litt trykk på så gjore det litt vondt hvis dere skjønner va jeg mener. Er dette farlig? Og har det noe å si hvor mange fingrer man bruker?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det kan være at du har blitt litt sår på klitoris etter at du onanerte. Det er ikke farlig, men det kan være ubehagelig. Vil anbefale deg å bruke et speil og se om du er sår på klitoris. Det har ikke noen å si hvor mange fingre du brukte.

Legger artikler under svaret som du kan lese.

 

Vennlig hilsen Helsesøster.

I samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Gynekologstol (colourbox.com)

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Jente har smerter (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex