Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt spurt om å ha sex med en jeg er forelska i, hva skal jeg gjøre?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Jeg jar blitt spurt om å ha sex med en jeg er sinnsykt forelska i men er litt usikker! Hva burde jeg gjøre? MVH en usikker jente på 20

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei usikker jente på 20!

Takk for spørsmål.

Noen ganger kan det være vanskelig å finne ut av om en skal ha sex med noen eller ikke. For noen er det riktig å ha sex med noen som en er forelska i og i forhold med. For andre er det viktigste at en tenner på og blir kåt på den en kanskje skal ha sex med.

Av og til kan en også tenke at om en har sex med noen en er veldig forelska i, så vil en kanskje bli sammen etterpå. Noen ganger stemmer det, mens andre ganger vil det ikke stemme. 

Tenker du at du vil bli sammen med han, kan det kanskje være lurt å vente for å se om han er forelska i deg eller om han kun vil ha sex med deg. Når du vet hva han vil, kan det kanskje bli lettere for deg å vurdere om du skal ha sex med han eller ikke. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex