Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg få kjæresten min til å ha sex?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg sermser mye på porno// runker3 gangeroganger om dagen. JeghJeg har sykt lyst på sex, men hvordan skal jeg få det. Dama mi vil ikke ha sex. Hun har veldig deilig kropp så vi pleier og ligge nakkene og hun runker men vill ikke ha sex er det noe jeg kan gjøre for og få sex med hun?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 15!

Takk for spørsmål.

Akkurat nå er du midt i puberteten. Det er den fasen av livet en kjenner seg aller mest kåt og en kan føle det som om en alltid er det. Noen ganger forstår en hvorfor en blir kåt, andre ganger virker det som om det bare skjer helt av seg selv. 

Det å være kåt og ikke få utløp for det, kan kjennes veldig slitsomt og frustrerende. 

Skal sex bli en god opplevelse både for deg og dama di, må begge to ville og ønske det. Presser en kjæresten til å gjøre noe hun ikke vil eller liker, kan du faktisk bli anmeldt for overgrep. 

Det beste du kan gjøre, er å snakke med kjæresten din og fortelle henne at du liker henne kjempegodt og gjerne vil ha sex med henne. Sammen kan dere finne ut hva dere skal gjøre sammen. For å få ting til å fungere må begge to strekke seg litt. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex