Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min blir rasende hvis jeg ikke orker å ha sex.

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Jeg føler kjæresten min presser meg veldig. Det er mange ting, men nå tenker jeg i forhold til sex. Vi har vært sammen i to år og det siste året har jeg blitt helt utslitt av skole og jobb osv. Og dermed veldig ofte sagt jeg ikke orker sex. Hun blir rasende hver gang og lager en så stor sak at jeg ofte får panikk og nesten ikke tør å si nei når hun spør. Flere ganger har jeg bare biti tenna sammen og pressa meg for å slippe de sinnsyke kranglene.. aner ikke hvordan jeg skal håndtere dette

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du forteller at du er så utslitt av jobb og skole at du ikke orker å ha sex hver gang kjæresten din vil. Da blir hun rasende og lager en stor sak ut av det. Dette fører til at du nesten ikke tør å si nei, og av og til presser deg for å unngå krangel. Du lurer på hvordan du skal håndtere dette.

Dette høres ikke ok ut. Sex skal være frivillig, og det skal være positivt for dere begge. Dersom du føler deg tvunget til å ha sex, vil dette over tid kunne ødelegge forholdet. Jeg tenker at du må snakke med kjæresten din om dette. Fortell henne hvordan du har det og hva du tenker når hun presser deg. Du må også lytte til hennes tanker om dette, og kanskje finner dere en løsning eller at kompromiss som begge kan leve med?

Du kan lese mere om temaet i vedlagte artikkel.

Lykke til - flott at du bruker ung.no!

Vennlig hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex