Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig at 14 åringer slikker og suger hverandre og på hvilken måte er det best?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! Er en gutt på 14 år som akkurathar blitt sammen med en jente( 14 ) ( 3uker siden ). Kliner og kysser mye med hverandre, sist hun var hos meg tok jeg hun på puppene når vi kyssa. Etter vi kysset ble hun litt uvell og rar ( kan hun ha fått vondt?. Men hun sa det var greit. Jeg holdt rundt henne og strøk henne for og trøste henne hvis det gjorde veldig vondt. Vi har i det siste snakket om jeg skal fingre henne og hun skal runke meg, jeg lurer på hvordan jeg skal gjøre det på best måte på hun og hun har aldri fingret før sier hun ihvertfall. Kan jeg ta fingeren inn i vagina eller bare stimulere klitoris? Er det noe annet innfor sex vi kan gjøre unntatt samleie? Er det vanlig at 14 åringer suger og slikker hverandre? Blir det rart om jeg slikker henne? Hvor slikker jeg isåfall?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 14!

Takk for spørsmål.

Noen ganger er det ikke like lett å si ifra hva det er en har lyst til å gjøre og ikke. En kan være redd for at den andre ikke vil like en lenger og at en kanskje vil slutte å være kjærester. Da kan en bli med på noe en ikke liker. Det kan gjøre at en får det dårlig med seg selv og kjenner seg uvel og rar - akkurat slik du forteller i spørsmålet ditt.

Noen 14 åringer slikker og suger hverandre, mens andre synes det er for tidlig. En må selv kjenne etter hva det er som er riktig for seg selv og respektere både sine egne og andres følelser.

Det lureste du kan gjøre, er å ta det litt med ro når det gjelder å finne ut av om dere skal fingre eller slikke hverandre. Mest sannsynlig trenger kjæresten din litt mere tid enn deg for å bli klar. 

For at sex skal bli bra for dere begge, er det fint om dere bruker litt tid her for dere for å finne ut av hvordan dere vil bli fingra og onanert. Når begge vet hva som er ok for dere, kan dere fortelle hverandre det og kjenne etter om det er ok eller ikke når dere prøver. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

- Jeg vet ikke om jeg vil ha sex eller ikke?

Par som ligger i senga (colourbox.com)

Jeg vet ikke om jeg er klar for å ha sex. Jeg har litt lyst på det og føler jeg må siden "alle andre" har det, men samtidig er jeg veldig usikker på om jeg er klar.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex