Hopp til hovedinnholdet

Har "problem" med å komme under samleie.

Gutt 19 år
 

Spørsmål
har "problem" med å komme under samleie, dvs. at jeg bruker lang tid, vanligvis 30-45 minutter. Er en fin egenskap innimellom, men ønsker å kunne komme raskere.
har dere noen tips om teknikker eller hjelpemidler for å komme raskere?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Et tips for å komme raskere kan være å finne stillinger som gjør at det blir mer intenst deilig ved samleie. Det kan føles trangere og deiligere for eksempel hvis jenta samler bena, eller hvis hun jobber under samleiet med å knipe skjeden sammen. Noen føler også at de lettere får utløsning i enkelte mer "opphissende" stillinger enn i andre. Bakfra kan for noen være en slik stilling, eller sikkert også andre varianter. Jeg tenker at du har en del spennende utforskning å gjøre.

En annen ting er å jobbe med evnen til å la orgasmen få slippe frem. -Å tørre å slippe seg løs, slippe kontrollen, er det noen som sliter litt med. Du kan for eksempel jobbe med dette med å la partneren din ta helt styringen og bare la det som skjer skje.

Hvis det også handler om at det tar lang til når du onanerer, er teknikk viktig. -Å "tørre" å ha nok "fast og bestemt" grep, og også der å tørre å slippe kontrollen og slippe deg løs. Lag gjerne litt lyd. Det kan være hjelp for å slippe frem nytelsen.
At du har mulighet til privatliv og ikke må være "stille og diskret" er med andre ord litt viktig også. Litt olje eller glidekrem kan for noen være til nytte.

Lykke til! (Og som du selv sier; mange ganger er det hensiktsmessig å kunne holde en god stund!)

Vennlig hilsen helsesøste
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om minoriteter?

Hvilken av disse gruppene har urfolksstatus i Norge?