Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blir jeg så sinnsykt kåt av å se en kløt?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei gutt 14 I dag så hadde jeg og en jente i klassen muntlig prøve. Og jenta hadde på seg en jumper som du kunne se kløfta og bh-en og mye av puppene. Jeg ble så sinnsykt kåt av det og jeg klarte ikke å la vær stirre inn på kløfta. Jeg følger nesten ikke med på prøven og bare satt og stirret på puppene og den fine og sexy bh-en hennes. Jeg satt og så for meg at jeg fikk kline med henne og kle av henne og kjenne på puppene hennes og se bh-en hennes. Og knulle henne. Svar med 1 og 2 og 3 tall plis 1. Hvorfor blir jeg så sinnsykt kr når jeg bare ser kløfta, litt av puppene og mye av bh-en hennes. 2. Hva tror du at klærne heter? Her er beskrivelse: har lange armer. Kan se kløft og bh. Er sånn sko lisser tau som er foran kløfta men du kan fortsatt se alt jeg forklarer. 3. Tror du at hun prøver å gjøre meg veldig kåt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


1. Man kan bli kåt av det meste. Av et bilde av en Bh eller av en person. Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Kanskje kløft og BH tenner deg ekstra?

2. Jeg har ingen anelse på hva klærne kan hete. Det er mange forskjellige BHer og ikke minst mange klær som viser kløft. 

3. Mest sannsynlig prøvde nok ikke jenta å gjøre deg kåt. Hun synes nok bare at det hun hadde på seg var fint. Hun kan jo ikke vite at du blir kåt av BH og kløft. 

Jeg vil anbefale deg å lese artikkelen hva gjør at du blir kåt som jeg har lagt ved svaret. 

Vennlig hilsen helsesøster

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex