Hopp til hovedinnholdet

Vi har sex ofte, men jeg blir aldri kåt.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg har alltid drømmt om en eldre kjæreste, og jeg fikk nylig en to år eldre gutt som jeg kan gjøre alt med. Vi er ikke kjærester å har låvet hverandre å ikke få for mange følelser. Vi har sex ofte, men jeg blir aldri kåt. Før når jeg var 12 var jeg kåt konstant, men i det siste året hat jeg aldri blitt kåt. Jeg går på bup fordi jeg har plager med depresjon og stress. Men jeg føler meg ikke deprimert eller stresset mer. Vi er ferdi med tentamen å alt, sommerferie er neste å det er ingenting som stresser meg. Jeg stresser ikke over at jeg ikke blir kåt, men de siste dagene har jeg bynnt å gjort det litt. Jeg har prøvd flere måter å onanere men funker ikke. Å jeg vil virkeli ha sex å være kåt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei jente 15 år.

Takk for at du skrev til ung.no

Jeg anbefaler at du venter med å ha seksualitet med partneren din til du igjen føler på kåthet/seksuell lyst. Da får du tid til å finne tilbake til god seksualitet med deg selv. Det er grunnlaget for god seksualitet med en partner.

Det er vanlig at man ikke har så stor seksuell lyst når man er deprimert. Det er veldig bra hvis du nå ikke føler deg deprimert.

Hvis du går på antidepressiva kan du snakke med legen om de kan innvirke på seksuell lyst? Kanskje er det mulig å bytte til et annet merke?

P-piller kan også medføre nedsatt seksuell lyst. Da kan p-stav eller hormonspiral være et godt alternativ? I disse er så liten mengde hormoner at de gir færre bivirkninger enn p-piller. Du kan lese mer om de forskjellige prevensjonsmetodene i den vedlagte artikkelen og også her.

Les også artiklene om onani og den om ikke å få orgasme når man har samleie. Her kan du finne flere gode tips.

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Finn rett prevensjon på ung.no (colourbox.com)

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

Les mer

Jente: -Får ikke orgasme når jeg har samleie.

Blid jente ligger i senga (www.colourbox.com)

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex