Hopp til hovedinnholdet

Hva betyr det å tease på Snapchat? 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Tusen takk for gode råd og svar tidligere, det setter jeg stor pris på. Nå nylig har jeg chatta meg en gutt på Snapchat og han spurte om nudes, da svarte jeg at jeg ikke sender nudes til noen og da spurte han om jeg kunne tease han. Jeg skjønte ikke hva det betydde så jeg sa bare "nei". Hva betyr det egentlig?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så godt å høre at vi har vært til hjelp tidligere! :-) 


Jeg synes det er veldig bra at du ikke har sendt han nakenbilder, bare fordi han har bedt om det! Akkurat hva "å tease" betyr, kan være forskjellig. Men her, så mener han nok at han vil at du skal sende han bilder hvor du nesten er naken. På en måte erte han litt. Selv om dette ikke betyr at han vil du skal sende nakenbilder, så er det nok slik at han vil ha bilder av deg, som er tilnærmet nakne. Det virker som om denne gutten ikke har gode intensjoner. Jeg synes det er veldig bra at du ikke har sendt han noen naken- eller teasebilder! Dette kan jo bli misbrukt og sendt rundt, om han skulle ta et skjermbilde. 

Om denne gutten fortsetter å mase om bilder av deg, så synes jeg du skal unngå å ha kontakt med han. Å snakke med noen du stoler på om dette kan også være deilig :-) Under er en lenke som jeg håper kan være til hjelp! 

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex