Hopp til hovedinnholdet

Blod i sæd etter onani. Hva gjør jeg?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg masturberte nettopp og la merke til at i steden for at bare vanlig hvitt sæd skulle komme ut så kom det noe rødt også i blandingen. Tenkte med en gang at det sikkert var blod, men det gjorde ikke vondt. Det føltes helt vanlig. Dette var en av flere gangene jeg masturberte i dag. Er dette farlig?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål!

Det hender at menn kan oppleve blod i sæd etter onani eller sex. Som regel handler dette om penis har vært utsatt for litt hard behandling slik at det kan oppstå små rifter. Ut av disse riftene kan det komme litt blod og da blir sæden blodtilblandet.

Heldigvis er det som regel ikke farlig og det vil ordne seg i løpet av ett par dager.

Opplever du at dette fortsetter og du får plager, ubehag og smerter i testikler osv, er det viktig at du får en undersøkelse av lege.

Håper svaret mitt var til hjelp for deg!

Vennlig hilsen Sykepleier med videreutdanning i sexologi

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Onani
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om onani