Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt en del analsex og har nå problemer med å gå på do, hva gjør jeg?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 20 år. Jeg er homofil, og har hatt en del analsex. En periode hvor jeg var singel så prøvde jeg å ha sex med store dildoer. Jeg pulte til og med et balltre, og det tok noen uker for jeg sa til meg selv at nå hadde det tatt av. Så jeg sluttet. En stund etter hadde jeg sex med en fyr som hadde stor kuk, og han var ganske rough. I ettertid har jeg følt at jeg ikke helt klarer å tømme meg helt når jeg er på do, og at hvis jeg til og med skal slippe en fis så er lukkemuskelen veldig stram. Jeg har ikke noen blødninger, eller hemmorider, men følelsen av å ikke tømme meg. Når jeg er på toaletter må jeg "kutte" avføringen for å få den helt ut. Jeg er lei meg og stressa for hva jeg kan ha gjort til meg selv. Har litt angst for å få lekkasjer, selv om jeg egentlig har opplevd at rompa er megastram. Har litt smerter som minner om lyn som er milde. Dumme eksperimentelle meg.... Hva gjør jeg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 20!

Takk for spørsmål.

Siden du har hatt en del analsex alene og sammen med partnere, har du mest sannsynlig gjort deg noen erfaringer hvordan det skal oppleves godt og deilig. Det viktigste er at den som tar imot noe bestemmer både trykk og tempo. Blir noe ført inn i endetarmen før muskulaturen slapper av nok, kan det skje skader. Trenger du flere tips om analsex, kan du sjekke ut denne linken.

Slik du beskriver det å ha avføring, kan det virke som om du kanskje har amøber. Har en amøber, vil avføringen være grøtete og en føler seg aldri tømt og ferdig på toalettet. Amøber kan en lett bli kvitt, men en må først til lege for å få tatt prøver, slik at det blir påvist og en kan få behandling. 

Har du hatt analsex uten kondom, kan det også være at du har blitt smittet av en seksuelt overførbar infeksjon i tillegg. Det er derfor ok å ta en sjekk for klamydia, gonore og mycoplasma i tillegg til amøbeprøve. Alt dette kan du få gjort hos fastlege. Mest sannsynlig får du ikke gjort dette på helsestasjon for ungdom. Bor du i en større by som Oslo, Bergen, Trondheim eller Tromsø, finnes det spesialklinikker der alle slike prøver kan tas. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex