Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli mindre "besatt" av sex? Og hvordan kan jeg skaffe meg en dildo?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har et problem...tror jeg... Jeg er kåt nesten hele tiden, og når jeg er med kjæresten min, har vi sex hver gang, kanskje flere ganger pr. dag, men når jeg er hjemme, klarer jeg ikke å kontrollere kåtheten, så jeg ser på porno og fingrer meg selv...men det funker liksom ikke, jeg savner på en måte å ha noe stort inni skjeden min...om det er forståelig...jeg har lenge hatt lyst til å kjøpe en dildo eller vibrator eller noe, men har liksom ikke noe sted i nærheten av der jeg bor til å kjøpe en...jeg har litt dårlig råd også, men det er en annen sak, jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre for å kunne føle meg mindre obsessed med sex...noen tips?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

I stedet for å tenke på det at du er mye kåt som et problem, er det bedre å være glad for at du blir kåt og kan ha så mye glede av sex.

Om du virkelig ønsker å "trappe litt ned", kan det være en ide at du ikke "mater" kåtheten hver gang du kjenner på den. En kåthetsfølelse kan komme ofte og i blaff, og vil gli over eller bli mindre relativt fort, om du ikke gjør noe spesielt i forhold til den. 

Om du ikke har råd til å kjøpe dildo, så kan du se om du kanskje finner noe hjemme som du kan bruke (talgelys, agurk, banan, pølse, skaftet på en børste e.l..)? Benytt gjerne et kondom som beskyttelse på det du bruker. Kondomer kan du få gratis på ungdomshelsestasjonen. 

Håper dette er til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Lei av onaneringen?

Dorull (colourbox.com)

Mange unge skriver til ung.no fordi de synes de onanerer altfor ofte eller de opplever onaneringen som kjedelig. Har du det også slik, kan du kanskje ha nytte av å lese her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex