Hopp til hovedinnholdet

Syns det er veldig vanskelig å la være å flørte med andre.

Gutt 16 år
 

Spørsmål
Hei, jeg er en gutt på 16 år å jeg er utrolig heldig fordi jeg har en kjæresten som, etter hva jeg vet, elsker meg å jeg elsker henne.
men jeg har et stort problem med å hvere i et fast forhold, vi har kjent hverandre i ca 2-3 år og har flørtet helt siden vi møttes, forholde vårt har hvert seriøst i ca 3-4 månder men vi holdt jo på lenge før det,..
men problemet mitt er at etter ca 2 månder slo jeg opp med henne å da var det slutt i bare 2 ukers tid, men savnet henne så utrolig mye,. i løpet av de to ukene hendte det ikke noe spesielt.
Nå har vi vært sammen 2 månder igjen etter at vi hadde den pausen, og jeg har igjen startet å flørte med jenter jeg møter, akuratt som jeg å hun holdt på med i starten.
jeg føler meg som en drittsekk, men jeg klarer ikke ungå flørte med jenter. Jeg har aldri hatt sex med noen andre eller vært utro på den måten. men jeg lurer på om dere har noen råd til meg, eller om dere vet hvorfor jeg begynner å flørte med andre når jeg egentlig elsker kjæresten min over alt på jord! men det som er er at jeg starter ikke å flørte, men vis en jente starter å flørte med meg så ender det ofte opp med at jeg flørter tilbake, så tørr jeg ikke si at jeg har kjæreste for jeg er redd jenta mi vil gjøre det slutt. så de to-tre gangene det har skjedd så må jeg bare skuffe de skikkelig eller noe sånn at de ikke skal like meg mere :( å jeg kan ikke fortsette sånn, jeg kan jo ende opp med svekke selvtiliten til noen skikkelig,. å det vet jeg selv at er det verste som er,..

¨på forhånd takk for at jeg har fått sagt dette til noen, jeg har vanskelig for å prate om problemene mine så det var egentlig en fryd å få sagt det til noen,..
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Så bra at du skriver om hvordan du opplever dette, og at du kjenner at du vil ha en endring på dette.

For meg høres det ut som du har veldig gode følelser for denne kjæresten din, og ikke vil såre henne eller ødelegge forholdet på noe vis. -Dette blir det jo viktig at du fortsetter å si til deg selv videre også.

Så høres det ut som du er i ferd med å avsløre ditt eget "mønster" og se svakhetene og hva som gjør at du "dras" igang med denne flørtingen. -Det er også bra, og et bra utgangspunkt for å ikke gå i "fella" igjen.

-Prøv å være veldig klar over de første "faresignalene" og få opp forsvaret ditt raskt når du kjenner disse. -Forsvaret er å ta frem fornuften og trekke deg før det har startet!

Lykke til med å være trofast videre!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Novelle: "Utroskap i heimen"

Det begynner som regel med unnskyldninger fra ektemannen om mange tilfeldige møter med en bestemt kvinne eller i noen tilfeller en mann. Dette er i lengden meget forstyrrende for konen i bildet som ikke aner hvor eller hva ektemannen gjør på hele dagene.

Novellen er skrevet av Andrew

Les mer

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om psykisk helse? #2

Hva er ADHD?