Hopp til hovedinnholdet

Mulighet for graviditet når kjæresten har p-stav?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg Aspberger og ADHD det har også min kjæreste hun er 18. Vi har gått igjennom hele livet uten jevnaldrende venner. Jeg ble forelsket i hun da vi møttes på en tur for dem med Aspber. Så mamma snakket med hennes mor og fikk avtalt at vi sammen med støttekontaktene våres kunne møtes å bli bedre kjent. Jeg ble mer og mer forelsket. Så en dag spurte jeg hun om jeg kunne overnatte. Hun lurte på om jeg ville ha sex med hun? Jeg sa ja. Hun ville ha sex med meg også. Men turte ikke på grunn av min alder. Så jeg snakket med mamma om det. Mamma ville ikke at jeg skulle bli bitter om muligheten glapp for at jeg skulle oppleve et kjæresteforhold selv om det ikke var lov. Så på Lørdag overnattet vi sugde sleiket og hadde sex for første for begge, hun påstår hun fikk orgasme. Hun hadde satt inn p stav og kjøpt glidemiddel til me. Jeg ble likevel redd for å gjøre hun gravid. Så jeg turte ikke sprute i hun. Hva er sannsynligheten for graviditet ? Vi er veldig takknemlig for at vi fikk lov til dette.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er fint å være forelsket og det er fint å ha en kjæreste. Jeg ser at du prater mye med moren din og det tenker jeg også er veldig fint. Du er jo som du skriver en del yngre enn kjæresten din og som dere begge er klar over er det seksuelle lavalder 16 år, men dette vet dere nok begge to så det har ikke jeg tenkt å si så mye om.

Men du spør om muligheten til å gjøre kjæresten din gravid. Så lenge hun har fått satt inn p-stav, er hun godt beskyttet mot en graviditet. Ble p-staven satt inn mellom hennes 1-5 dag menstruasjon er den sikker fra første dag, ble den satt inn utenom disse dagene må dere bruke tilleggsprevensjon (kondom) de første 7 dager etter at p-staven er satt inn. Etter dette er den sikker. Spør henne derfor når p-staven er satt inn, så kan dere forholde dere ut fra det. 

Vennlig hilsen jordmor

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kan jeg ha blitt gravid?

Jente på tog tenker (colourbox.com)

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex